Korištenje Mavena u IntelliJ IDEA

maven, intellij; jetbrains, svgroup

U veljači je održan webinar koji bi mogao biti zanimljiv i koristan za pogledati svima vama korisnicima i fanovima IntelliJ IDEA. Na webinaru je Java Champion i Java User Group Leader Chandra Guntur demonstrirao rad s Mavenom u IntelliJ IDEA. Obrađivao je više tema poput stvaranja i otvaranja Maven projekta, istraživanja Maven alatne trake, dijagrama ovisnosti i još mnogo toga.

IntelliJ IDEA je fleksibilan i obožavan IDE među programerima koji koriste JVM jezike. Alati za izradu su okosnica svake aplikacije. IntelliJ IDEA omogućuje visok stupanj integracije s Apache Mavenom. Mogućnosti koje proizlaze iz toga prilično su moćne i povećavaju produktivnost. Ovo je praktični demo Maven značajki dostupnih u IntelliJ IDEA koji pojašnjava kako ih koristiti za postizanje najboljih rezultata.

Teme obuhvaćene webinarom: Izrada i otvaranje Maven projekta, prikaz strukturnog prikaza POM-a, Maven alatne trake, navigacija do izvornog POM-a s alatne trake, izvori za preuzimanje i Javadoc. Također obuhvaća prilagodbu Maven instalacije, postavki i spremišta. Možete vidjeti kako pokretati životne cikluse, stvarati, prilagođavati i dijeliti konfiguracije pokretanja. Također obuhvaća prikaz dijagrama ovisnosti i upotrebe terminala.

O predavaču:

Chandra Guntur je tehnolog u industriji financijskih usluga od 2003. godine, a programira u Javi od 1998. godine.

Chandra je izabran za Java Championa 2019. godine. Voditelj je Java User Groupe (JUG) i pomaže u vođenju jedne od najvećih Java korisničkih grupa, NYJavaSIG i osnivač-vođa Garden State JUG-a.

Chandra provodi kôd radionice i Code Katas o osnovnim Java značajkama. Čest je govornik na Java korisničkim skupinama i tehnološkim konferencijama, uključujući Oracle CodeOne, Oracle Code NY, QCon New York, Devnexus, DawsCon i GIDS India.

Chandra je diplomirao tehnologiju, elektrotehniku ​​i elektroničko inženjerstvo na Sveučilištu Sri Venkateswara.

Pogledajte snimku ovog praktičnog demo prikaza Maven značajki dostupnih u IntelliJ IDEA i kako ih koristiti za postizanje najboljih rezultata!

aven, intellij; jetbrains, svgroup Developer Ecosystem Survey 2021  - Sudjelujte u JetBrainsovoj petoj godišnjoj istraživačkoj studiji i pomozite da se prikupe uvidi o trenutnim tehnološkim trendovima. Također možete osvojiti nagradu i dobiti personaliziranu infografiku koja vam omogućuje usporedbu s drugim programerima.Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/svgrouph/public_html/wp-content/themes/am2/archive-news.php on line 50

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close