Donacija programu Zdrava djeca

Vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana tradicionalno nas posebno potiče na darivanje. Time želimo poručiti kako našim najmilijima i najbližima tako i onima s posebnim potrebama da mislimo na njih i da su nam važni.

SV Group podržao je program 'Zdrava djeca' za djecu sa psihofizičkim poteškodama koji provodi Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ), neprofitna organizacija iz Zagreba.  Uz stručne voditelje i terapeute u opuštenoj atmosferi, uz primjenu isključivo prirodnih metoda, zdravstveni rezultati vidljivi su već nakon prvih tretmana. Pretrage i nalazi potvrđuju poboljšanje i napredak zdravstvenog stanja polaznika dok liječnici odobravaju i podržavaju ovaj za polaznike potpuno besplatni program.

Vrijedno je spomenuti vidljiva poboljšanja kod djece koja su prošla program:

- smanjena agresija i hiperaktivnost - veća smirenost i sigurnost
- nestanak alergije, astme i kroničnog bronhitisa - veće samopouzdanje i samopoštovanje
- jačanje imuniteta - bolja koncentracija i volja za učenjem
- prestanak noćnog mokrenja - bolja komunikacija u školi i u obitelji
- poboljšanje vida - bolji rezultati u školi i na natjecanjima
- nestanak strahova i fobija - razvoj potencijala i kreativnosti

S obzirom na dosadašnji uspjeh, bilo nam je zadovoljstvo financijski podržati nastavak ovog humanitarnog projekta Smatramo da je od velike dobrobiti, kako za pojedinca tako i za društvo. Na poveznici možete pristupiti MIPZ-ovoj Zahvalnici na donaciji.


SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close