Naša zaposlenica proglašena ‘IBM Champion-om’ i za 2020.

Ponosni smo objaviti i čestitati našoj Mirni Kos jer je i ove godine odabrana za IBM Championa. IBM Champion je IBM-ov program kroz koji se odabiru IBM stručanjaci diljem svijeta. Odabrani kandidati, koji nisu zaposlenici IBM-a, pokazuju stručnost i izvanrednu podršku i zalaganje za IBM tehnologiju, zajednice i rješenja te dobivaju titulu IBM Championa.

Kao mlada Db2 administratorica za baze podataka, Mirna se pridružila volonterskom timu International Db2 User Group još 2007. godine te je od onda aktivna u organizaciji. Trenutno je članica Upravnog odbora IDUG-a, u ulozi prethodnog predsjednika. Vodila je razne timove te vodila i sudjelovala u strateškim projektima za jačanje i širenje ove međunarodne zajednice korisnika Db2 baza podataka.

Mirna je također aktivna članica SQL Adria, regionalne grupe korisnika Db2, i bila je predsjednica organizacije od 2011-2013.

IBM Champion titulu nosi još od 2013. godine, a IBM ju je prepoznao po izvrsnom vodstvu dok je predsjedala konferencijom IDUG EMEA 2013. i IDUG-om 2019. godine.

Program IBM Champion prepoznaje ovakve inovativne stručnjake u tehničkoj zajednici i nagrađuje njihove doprinose povećavajući njihov glas i sferu utjecaja. IBM Champions su entuzijasti i zagovornici: IT profesionalci, poslovni lideri, programeri, rukovoditelji, predavači i influenceri koji podržavaju i mentoriraju druge kako bi im pomogli da izvuku maksimum iz IBM softvera, rješenja i usluga.

Još jednom, bravo Mirna!


SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close