Prekrasan dan u Lici

S obzirom da su adrenalinske aktivnosti u našoj firmi uvijek na cijeni, ove godine smo odlučili teambuilding vikend provesti u adrenalinskom parku. Malo smo promijenili paket, ali u biti ponovili lokaciju iz 2013.

Bez pretjerivanja, sunce toga petka kao da je izašlo za naš dan u prirodi. Jedini dan usred kišnog tjedna s vremenom kao naručenim za  aktivnosti na otvorenom.

U jutarnjim satima uputili smo se na našu timsku velebitsku pustolovinu u pustolovno-izletnički centar Rizvan City. Odmah po dolasku domaćini su nas obradovali domaćom zakuskom. Nakon nje, započeli smo s izazovnim aktivnostima koje Park nudi. Među njima su adrenalinski poligon, zip line avantura, umjetna stijena za penjanje, divovske ljuljačke, ljudski stolni nogomet i druge adrenalinske discipline. Zabavili smo se kroz razne vježbe ravnoteže, motorike i koncentracije, savladali strah od visine. Pauza za prigodni ručak, gulaš od divljači, nije predugo trajala. Ekipe su se rasporedile na paintball i escape room "Secret of Nikola Tesla" gdje smo rješavali niz zadataka otkrivajući misteriju uz zanimljive zagonetke i prepreke. „Secret of Nikola Tesla“ je escape soba koju su u Rizvanu izgradili kao izvrsnu nadopunu Memorijalnom centru Nikole Tesle u Smiljanu.

Večer smo proveli uz zabavu, večeru i pub kviz u konobi na svježem morskom zraku u Biogradu.  Poslije napornog dana i dijela noći, moramo li reći kako je bilo užitak spavati u resortu uz samu obalu mora, tik uz staru gradsku jezgru grada Biograda. Ponovilo se!


SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close