[Big Data] Održan Spark Empowerment Workshop

Krajem ožujka održali smo radionicu pod nazivom Spark Empowerment Workshop. Radionica je održana za članove tima Big Data projekta jednog od naših korisnika - jednu od najvećih banaka u Hrvatskoj.  Trajala je 5 dana, a polaznici su istraživali sve osnovne i naprednije tehničke aspekte i značajke Apache Sparka, distribuiranog računskog framework-a. Na kraju su poželjeli još.

Voditelj i predavač bio je CTO SV Group-e Petar Zečević. Petar je na radionici dao pregled Apache Spark-a, opisao njegove glavne komponente - Core, SQL, Streaming, GraphX i ML – i pokazao kako ih koristiti pomoću kratkih primjera koda. Polaznici su zatim kroz praktične zadatke učili kako koristiti Spark API u praksi i nad stvarnim podacima. Upravo su praktični primjeri i zadaci ono što se polaznicima najviše svidjelo.

Spark Empowerment Workshop dio je stalne edukacijske ponude SV Group. Radionica je prilagodljiva početnicima kao i naprednijim korisnicima. Isto tako, njezino se trajanje prilagođava potrebama klijenta. Može trajati nekoliko sati, cijeli dan ili više dana. Ako imate pitanja, slobodno nam se javite!


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close