Biramo najbolje na studentskom natjecanju u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja

U prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu, u utorak, 13. ožujka 2018., održano je uvodno predavanje u 4. po redu studentsko natjecanje ‘Mozgalo’.  SV Group u natjecanju i ove godine sudjeluje kao Srebrni partner te smo se ovom prilikom predstavili studentima. Također sudjelujemo kao stručni žiri na jednom od dva studentska zadatka.

U organizaciji eStudenta, Mozgalo je prvo i jedino natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja u Hrvatskoj. Trajat će kroz naredna puna 2 mjeseca. Kako je za eStudent i Mozgalo izjavio direktor SV Group, Hrvoje Slaviček:

BigData analiza i strojno učenje danas su jedan od glavnih prioriteta za mnoge tvrtke jer akumulirani podaci mogu stvoriti nove poslovne mogućnosti. Mozgalo je dobra prilika za učenike da doživljavaju što to znači za rješavanje konkretnih zadataka utemeljenih na znanstvenim dostignućima primjenom novih tehnoloških rješenja na isti način na koji se to radi u industriji. Kada netko kaže 'Mozgalo', dvije stvari mi padaju na pamet: kako velika karijerna prilika za jednog studenta i da je barem takvo nešto postojalo kad sam ja bio student!

Veselimo se nastavku natjecanja, a svim sudionicima želimo puno uspjeha! On će se zasigurno pozitivno odraziti na njihovu skoru budućnost u profesionalnom svijetu.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close