Donacija programu Zdrava djeca

Vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana tradicionalno nas posebno potiče na darivanje. Time želimo poručiti kako našim najmilijima i najbližima tako i onima s posebnim potrebama da mislimo na njih i da su nam važni.

SV Group podržao je program 'Zdrava djeca' za djecu sa psihofizičkim poteškodama koji provodi Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ), neprofitna organizacija iz Zagreba.  Uz stručne voditelje i terapeute u opuštenoj atmosferi, uz primjenu isključivo prirodnih metoda, zdravstveni rezultati vidljivi su već nakon prvih tretmana. Pretrage i nalazi potvrđuju poboljšanje i napredak zdravstvenog stanja polaznika dok liječnici odobravaju i podržavaju ovaj za polaznike potpuno besplatni program.

Vrijedno je spomenuti vidljiva poboljšanja kod djece koja su prošla program:

- smanjena agresija i hiperaktivnost - veća smirenost i sigurnost
- nestanak alergije, astme i kroničnog bronhitisa - veće samopouzdanje i samopoštovanje
- jačanje imuniteta - bolja koncentracija i volja za učenjem
- prestanak noćnog mokrenja - bolja komunikacija u školi i u obitelji
- poboljšanje vida - bolji rezultati u školi i na natjecanjima
- nestanak strahova i fobija - razvoj potencijala i kreativnosti

S obzirom na dosadašnji uspjeh, bilo nam je zadovoljstvo financijski podržati nastavak ovog humanitarnog projekta Smatramo da je od velike dobrobiti, kako za pojedinca tako i za društvo. Na poveznici možete pristupiti MIPZ-ovoj Zahvalnici na donaciji.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close