Drugi godišnji JUMP IT FORUM u Zagrebu – još jedan događaj na našem sponzorskom popisu

JUMP IT 2018 održan je u utorak 10. travnja u hotelu Antunović u Zagrebu. Bio je to dan poslovnog umrežavanja i stručnosti. Ove je godine SV Group prvi put sponzorirao ovaj događaj.

U organizaciji IT i poslovnih stručnjaka za IT i poslovne stručnjake, cilj ovogodišnjeg Jump IT-a je bio usmjeren na sve koji su uključeni u ICT industriju, od programera i voditelja projekata do izvršnih direktora. Bila je to prilika čuti uspješne (i manje uspješne) priče, upoznati se s novim rješenjima i platformama, dobiti vrijedne informacije o trenutnom gospodarskom stanju i uvid u buduće poslovne trendove. Jump IT je platforma za umrežavanje i sudjelovanje u raspravama i pitanjima s govornicima i delegatima. Prezentirali su poznati stručnjaci : Antonio Nieto-Rodriguez, Jurgen Van Gorp, Davor Gašparac, Jasna Strajher, JP Hanson, Hrvoje Hadžić, Soumyasanto Sen i Angelos Kirianes, Krešo Žmak i Hrvoje Benčić. Rasprave su bile vezane uz Analytics, Big Data, Blockchain, IoT, Cloud, AI, VR / AR, strojno učenje, 5G i organizacijsku agilnost i projekte.

Kao sponzor, iskoristili smo ovu priliku za promociju IBM softvera i IBM Cloud Object Storage rješenja. Istaknuli smo SV Group kao vodećeg IBM Platinum partnera u Hrvatskoj za implementaciju rješenja temeljenih na IBM tehnologijama.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close