Naša zaposlenica proglašena ‘IBM Champion-om’ i za 2020.

Ponosni smo objaviti i čestitati našoj Mirni Kos jer je i ove godine odabrana za IBM Championa. IBM Champion je IBM-ov program kroz koji se odabiru IBM stručanjaci diljem svijeta. Odabrani kandidati, koji nisu zaposlenici IBM-a, pokazuju stručnost i izvanrednu podršku i zalaganje za IBM tehnologiju, zajednice i rješenja te dobivaju titulu IBM Championa.

Kao mlada Db2 administratorica za baze podataka, Mirna se pridružila volonterskom timu International Db2 User Group još 2007. godine te je od onda aktivna u organizaciji. Trenutno je članica Upravnog odbora IDUG-a, u ulozi prethodnog predsjednika. Vodila je razne timove te vodila i sudjelovala u strateškim projektima za jačanje i širenje ove međunarodne zajednice korisnika Db2 baza podataka.

Mirna je također aktivna članica SQL Adria, regionalne grupe korisnika Db2, i bila je predsjednica organizacije od 2011-2013.

IBM Champion titulu nosi još od 2013. godine, a IBM ju je prepoznao po izvrsnom vodstvu dok je predsjedala konferencijom IDUG EMEA 2013. i IDUG-om 2019. godine.

Program IBM Champion prepoznaje ovakve inovativne stručnjake u tehničkoj zajednici i nagrađuje njihove doprinose povećavajući njihov glas i sferu utjecaja. IBM Champions su entuzijasti i zagovornici: IT profesionalci, poslovni lideri, programeri, rukovoditelji, predavači i influenceri koji podržavaju i mentoriraju druge kako bi im pomogli da izvuku maksimum iz IBM softvera, rješenja i usluga.

Još jednom, bravo Mirna!


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close