Prekrasan dan u Lici

S obzirom da su adrenalinske aktivnosti u našoj firmi uvijek na cijeni, ove godine smo odlučili teambuilding vikend provesti u adrenalinskom parku. Malo smo promijenili paket, ali u biti ponovili lokaciju iz 2013.

Bez pretjerivanja, sunce toga petka kao da je izašlo za naš dan u prirodi. Jedini dan usred kišnog tjedna s vremenom kao naručenim za  aktivnosti na otvorenom.

U jutarnjim satima uputili smo se na našu timsku velebitsku pustolovinu u pustolovno-izletnički centar Rizvan City. Odmah po dolasku domaćini su nas obradovali domaćom zakuskom. Nakon nje, započeli smo s izazovnim aktivnostima koje Park nudi. Među njima su adrenalinski poligon, zip line avantura, umjetna stijena za penjanje, divovske ljuljačke, ljudski stolni nogomet i druge adrenalinske discipline. Zabavili smo se kroz razne vježbe ravnoteže, motorike i koncentracije, savladali strah od visine. Pauza za prigodni ručak, gulaš od divljači, nije predugo trajala. Ekipe su se rasporedile na paintball i escape room "Secret of Nikola Tesla" gdje smo rješavali niz zadataka otkrivajući misteriju uz zanimljive zagonetke i prepreke. „Secret of Nikola Tesla“ je escape soba koju su u Rizvanu izgradili kao izvrsnu nadopunu Memorijalnom centru Nikole Tesle u Smiljanu.

Večer smo proveli uz zabavu, večeru i pub kviz u konobi na svježem morskom zraku u Biogradu.  Poslije napornog dana i dijela noći, moramo li reći kako je bilo užitak spavati u resortu uz samu obalu mora, tik uz staru gradsku jezgru grada Biograda. Ponovilo se!


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close