Što kažete na JetBrains Team Tools?

Koriste li ili ste možda voljeli vidjeti kako rade JetBrainsovi alati za rad u timu? To su: YouTrack (YT), TeamCity (TC) i  Upsource (UP). Za njih možete dobiti besplatni demo posebno prilagođen vašim potrebama i vašoj tvrtki. Među korisnicima na globalnoj razini, to je jako popularan zahtjev.

jetbrains, youtrack, free, demo, svgroup

Kao agilni projektni alat za praćenje problema, YT je vrlo prilagodljiv posebnim potrebama korisnika. Uz njega ne trebati micati prste s tipkovnice jer možete ubrzati svoj rad pomoću praktičnih prečaca, baš kao što to radite u svom omiljenom IDE-u.

Ovo je pametni program za praćenje problema dizajniran za svakoga člana vašeg razvojnog tima. Služi kao internetska usluga na jednom mjestu za praćenje dnevnih zadataka i grešaka, planiranje, edicije, sprintove kao i ponavljanja i upravljanje agilnim Scrum i Kanban prijektima. Dostupne su samostalne verzije (standalone) i verzije u oblaku.

Od nas možete zatražiti ponudu za obje verzije, a korisno je znati da za kupnju godišnje pretplate uštedite 17% uz jer su pri tome dva mjeseca besplatna u odnosu na mjesečnu cijenu. Za male timove od 1-10 članova, putpuno je besplatan. Ovdje možete saznati više o mogućnostima i verzijama YT-a. Besplatni demo ili ponudu zatražite od nas odgovorom na ovaj email.

teamcity, jetbrains, svgroup

Team City je s krajem veljače dostupan s novim poboljšanjima o kojima možete pročitati na linku u TeamCity 2021.1 EAP.

TC omogućuje vam kontinuiranu integraciju, brzo izvještavanje, izradu povijesti analitike i primjerice praćenje kvalitete koda. Jednostavan je za konfiguriranje, user friendly i besplatan za male timove i open source projekte.

U usporedbi s Jenkinsom, definitivno se slažemo da je Team City mnogo bolji za .NET projekte od Jenkinsa. Konfiguracije izvan okvira znatno olakšavaju .NET timu pokretanje rada. To isto možete postići i s Jenkinsom, ali zahtijeva više posla. Detaljnije na: https://stackshare.io/stackups/jenkins-vs-teamcity.

upsource, jetbrains, svgroup

UP je alat za suradnju u timu i pregled koda. Omogućuje automatizaciju pregleda koda i uvid u kod. Sadrži preglednik spremišta (repository browser), projektnu analitiku temeljenu na podacima te integracije (Jira, Atlasian, IDE). Za do 10 korisnika i open source projekte možete koristiti besplatnu verziju.

U najnovijoj verziji, Upsource 2020.1, dodana je mogućnost kreiranja spojenih pregleda za pull-request iz GitHub-a ako je uključena sinkronizacija s GitHubom. Tu su onda i poboljšanja sinkornizacije pull-requesta za GitHub, unapređenje pregleda koda, a omogućena je sinkronizacija komentara s GitLabom. Da biste bez ikakvog odgađanja radili updatee, sada možete postaviti webhook na GitHub strani koja će obavijestiti Upsource o svim promjenama čim se dogode. Uz to, možete brzo prijeći na preglede iz search polja, a možete koristiti i opciju Collaps/Expand za sve datoteke promijenjene u reviziji. Dodana je i nova vrsta webhooka za dodavanje i uklanjanje oznake za preglede.

hub. connector, jetbrains, svgroup

Klikom na „reply“ na ovaj email, zatražite svoj besplatni demo kastomiziran za  vaše potrebe!

JetBrains, Toolbox, App, Manage, Your, Tools, with, Ease, svgroup

Svim svojim JetBrains alatima možete lako upravljati kroz aplikaciju koju besplatno preuzmete s JetBrainsove web stranice. Aplikacija omogućuje jednostavno instaliranje, automatsko ažuriranje, automatsko ažuriranje plugina zajedno s IDE-om kao i to da se vratite se na stariju verziju. Sve se ažurira u pozadini tako da uopće ne trebate prestati kodirati. Ulogirate se jednom i zauvijek. Korištenjem Toolbox aplikacije uštedjet ćete si vrijeme i trud za održavanje IDE-a.

PREUZMITE TOOLLBOX APP

Najnovija verzija 1.20 omogućuje korištenje na 9 jezika, učinjeno je nekoliko bug fikseva i ugradnja za Apple Silicon korisnike. Bilješke o novoj ediciji: pogledajte popis.

jetbrains, svgroup, annual, highlights

<3 Hvala na vašoj podršci na ovom putovanju!


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close