SV Group i IBM sponzori SQL Adria-e u Zagrebu

26. rujna u Zagrebu je održan još jedan seminar udruge SQL Adria.  Neprofitna organizacija SQL Adria osnovana je još 1994. godine. Okuplja  korisnike relacijskih baza podataka iz Hrvatske i Slovenije. Iste je godine postala regionalna korisnička skupina IDUG-a (The International Db2 Users Group). SQL Adria organizira seminare do 5 puta godišnje na lokacijama u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Seminar u Zagrebu je okupio 50-ak sudionika. To su mahom stručnjaci za baze podataka, osobito IBM Db2 bazu, programeri i data arhitekti.

U suradnji s IBM-om,  sponzorirali smo SQL Adria seminar u Zagrebu i time dobili priliku predstaviti sudionicima našu tvrtku i IBM alate korisne za njihov rad - IBM Cloud Object Storage,  IBM Cloud Pak for Data i IBM Urban Code.  Posebno nas je razveselilo članstvo u Udruzi na godinu dana koje je uključeno u spoznorstvo. S obzirom da seminari imaju kvalitetne, stručne predavače, održavaju se u opuštenoj poslovnoj atmosferi i omogućuju razmjenu ideja i iskustava s kolegama iz struke, novo članstvo ćemo iskoristiti da bismo dodatno educirali naše zaposlenike.

Bila je ovo odlična prilika za povezivanje i razmjenu znanja s kolegama i korisnicima.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close