SV Group i IN2 uspješno završili projekt modernizacije državnog odvjetništva

Od veljače 2017. do kolovoza 2018. godine radili smo na projektu Jačanje kapaciteta ljudskog potencijala državnog odvjetništva/USKOK-a zajedno s partnerskom tvrtkom IN2. Projekt, vrijedan 208.000 eura, 24. srpnja je predstavljen na svečanosti koju su popratila glavne nacionalne TV kuće. Financiran je iz pretpristupnih fondova EU.

Općeniti cilj projekta bio je povećati učinkovitost pravosuđa kroz podršku poslovnim procesima i ljudskim potencijalima. SV Group bio je zadužen za Bazu znanja, treću od ukupno tri komponente. Na završnoj svečanosti vrlo ju je uspješno predstavio kolega Dino Sardelić, voditelj projekata i analitičar u SV Group. Sama Baza znanja će služiti kao središnja točka za suradnju i razmjenu državnoodvjetničke prakse. Ona će djelatnicima državnog odvjetništva na nacionalnoj razini omogućiti unošenje i pretraživanje najboljih iskustava i prakse u radu kako bi bili pravovremeno i kvalitetno educirani. Isto će tako omogućiti razmjenu podataka i sa sudovima drugih država.

Povezivanje sudova s drugim državnim tijelima, nove analitičke mogućnosti i Baza znanja doprinijet će učinkovitijem i bržem rješavanju sporova na svim razinama. Riječima glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića: „Ostvareni ciljevi temelj su za učinkovitiji rad sustava“.

Izvor fotografija: tportal.hr


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close