SV Group ovlašteni JetBrains reseller za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju

SV Group je Platinum partner i ovlašteni JetBrains reseller za Hrvatsku od 2017. godine. Kako smo dobivali upite iz regije, ponosni smo objaviti da smo odnedavno ovlašteni reseller i za Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. To istovremeno nije ograničavajući faktor za prodaju JetBrains-a u druge, obližnje, države, npr. Italiju, Makedoniju, Crnu Goru, Albaniju ili Kosovo.

JetBrains je jedna od vodećih softverskih tvrtki danas specijalizirana za proizvodnju alata za razvoj softvera i alata za rad u timu. Možemo istaknuti neke od njih.

Razvojni alati (IDE):

  • IntelliJ IDEA (IJ): najinteligentniji Java IDE alat
  • WebStorm (WS): najpametniji JavaScript IDE
  • DataGrip (DG): napredni IDE za baze podataka
  • Rider (RD): Brz i moćan .NET IDE

Alati za rad u timu:

  • YouTrack (YT)
  • TeamCity (TC)
  • Upsource (UP): Pregled i analiza kvalitete koda
  • Hub – Integrator za timske alate i SSO za YouTrack, TeamCity, Upsource.

Najpopularniji među njima je IntelliJ IDEA Ultimate. IntelliJ IDEA je integrirano razvojno okruženje (IDE) koje pomaže razvojnim inženjerima da budu učinkovitiji pisanjem boljeg koda brže i s manje bugova.

Forrester je intervjuirao četiri različite tvrtke s dugogodišnjim iskustvom u radu s IntelliJ IDEA-om da bi bolje razumjeli prednosti, troškove i rizike povezane s investicijom u IntelliJ. Ukratko, rezultati su pokazali da korištenjem IntelliJ-a, njihovi developeri postaju produktivniji, jednako kao i testiranje i debagiranje, kod im je postao kvalitetniji, kao i održavanje kodova, dok se značajno smanjilo vrijeme potrebno za on-boarding novih zaposlenika zbog smanjenog tehničkog duga, boljeg korisničkog sučelja, zajedničkih konfiguracijskih datoteka i implementacije predložaka i vodiča za stilove. Svaki od ovih benefita može se kvantificirati u više milijuna dolara uštede za pojedinu intervjuiranu tvrtku.

Od nekvantificiranih koristi, studija navodi: poboljšanu suradnju među članovima tima i bolje međusobne recenzije, ubrzano vrijeme isporuke na tržište, smanjen utjecaj bugova na korisnike kao i zapošljavanje i zadržavanje vrhunskih talenata i smanjenje odljeva zaposlenika. Detalje istraživanja možete pročitati u: The Total Economic Impact™ Of JetBrains IntelliJ IDEA, Forrester; October 2018.

Od 2017. do danas, i mi možemo posvjedočiti da smo JetBrainsom olakšali rad velikom broju developera koji rade kod nekih naših najvećih klijenta iz financijskog sektora, a također i u IT firmama sličnog profila našem. Imate li pitanja o JetBrains proizvodima, načinu licenciranja ili želite demonstraciju proizvoda slobodno nas kontaktirajte: svg-prodaja@svgroup.hr.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close