SV Group pomaže obnovi OB Sisak

Bolnica u Sisku je pretrpjela velike štete nakon što je snažan potres od 6.3 prema Richteru 29. prosinca 2020. godine pogodio to područje. Većina porušenog dijela zgrade postala je neupotrebljiva.

U bolnici su, uz građevine, stradali namještaj te medicinska, telekomunikacijska i informatička oprema. Ukupna se šteta se nije mogla odmah procijeniti, ali budući da je riječ o jedinoj bolnici u Sisačko-moslavačkoj županiji, bila je, i još uvijek je, nužna hitna obnova. Pacijenti su bili premješteni ili evakuirani usljed globalne COVID pandemije. Zaposlenici su se radi opasnosti od narednih potresa bojali ući u pojedine dijelove Bolnice jer se svaki čas moglo sve urušiti.

Srećom, našli su se mnoge organizacije i ljudi koji su htjeli pomoći. Pokrenuta je crowdfunding kampanja za pomoć stradaloj Bolnici. I naša tvrtka odlučila se pomoći donacijom oralnoj kirurgiji.

Zahvalni smo što smo u mogućnosti doprinijeti obnovi Siska i pomoći da se ključna institucija, poput bolnice, vrati u funkciju.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close