SV Group predstavnik na Datascience Conference Croatia

U Zagrebu je 2. srpnja održana DSC Croatia 2020, jednodnevna je online konferencija posvećena Deep Learningu & AI-u. Ova je konferencija dio franšize Data Science Conference - jednog od najvećih pokreta posvećenih podatkovnoj znanosti i AI-u u Europi. Oko 140 prijaveljnih zaljubljenika u podatkovnu znanost tako je dobilo priliku besplatno slušati visokokvalitetan program, upoznati predavače i prisustvovati radionici koju je održao stručnjak svjetske klase za AI.

Zanimljiva predavanja održali su kako domaći tako i svjetski stručnjaci poput Petera Morgana i Sraya Agarwala. Naš big data stručanjak Petar Zečević održao je predavanje na temu Data Science & AI in Astronomy u kojem se fokusirao na primjenu podatkovne znanosti u astronomiji dajući dva konkretna primjera iz njegove doktorske teze o tome kako se ML i AI mogu koristiti u ovom polju.

Prijavljeni su na kraju dobili online potvrdu o sudjelovanju i mogli su sudjelovati u nagradnoj igri. Petar je ispred SV Group podijelio 5 besplatnih JetBrains vaučera u trajanju od godinu dana. Kao ovlašteni Platinum Partner JetBrainsa, time smo omogućili zainteresiranima da isprobaju ove popularne alate za developere.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close