SV Group sponzorirao još jednu Javanturu

U subotu, 17. veljače 2018. godine, u organizaciji Hrvatske udruge Java korisnika (HUJAK) u zagrebačkom hotelu Panorama održana je peta po redu Javantura – međunarodna konferencija Java korisnika.

Tradicionalno se okupilo mnoštvo developera, što dugogodišnjih sudionika, što novih, kao i mladih kolega koji će tek zakoračiti u profesionalni programerski svijet.  Ukupno preko 300 njih. S obzirom da smo  i ove godine pridonijeli događaju kao Gold sponzor, u ime SV group, sve je na početku pozdravio naš direktor Hrvoje Slaviček. Uz Hrvoja, sudjelovalo je još osmero kolega: Karlo Novak, Vlatko Ivanović, Sandro Žerjavić, Ivan Padovan, Marko Marušić, Alen Kosanović, Mario Paravac i Mišel Mešnjak. U tri paralelne dvorane birali su između više od 20 različitih predavanja na teme poput core Java, frameworks i poslužitelji, web i mobilni razvoj, metodologije i alati, zatim o trendovima, budućnosti i zajednici, kao i iskustvima i rješenjima na inovativnim i kreativnim projektima.

Kao sponzor, imali smo priliku predstaviti neka rješenja iz naše ponude. Konkretno, na našem promotivnom štandu sudionici su pokazali velik interes za JetBrains alate koje i sami mnogi koriste. Promotivne majice, yoyo-i i naljepnice s logotipima omiljenih JetBrains proizvoda, bili su popularni među posjetiteljima. Ovo je bila još jedna uspješna Javantura na kojoj smo nešto naučili, a u pauzi u ležernoj atmosferi družili se s kolegama iz struke.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt