SV Group u završnici studentskog natjecanja Mozgalo uz rođendanski party

U prostorijama Plaza Event Centra u Zagrebu, u ponedjeljak, 6. travnja 2018., održana je završnica popularnog studentskog natjecanja ‘Mozgalo’. Radi se o natjecanju u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja. Kao prvo takvo u Hrvatskoj, već petu godinu zaredom organizira ga studentska udruga eSTUDENT. SV Group je i ove godine sudjelovao kao Srebrni partner te stručni žiri.

U završnici, finalisti su prezentirali svoja rješenja pred stručnim žirijem sastavljenim od partnera natjecanja. Osim za rješenja zadataka, ovaj put studenti su se natjecali i u izradi najbolje prezentacije koja je dodatno nagrađena. Nakon što su svi timovi izložili svoja rješenja i odgovorili na pitanja žirija, slijedio je kratki predah uz glazbu i druženje, a potom i proglašenje pobjednika.

Najbolje rješenje za zadatak ReversingLabsa imao je tim GMO Lazo koji je osvojio prvu nagradu. Drugo je mjesto pripalo NewTeamu, a treća nagrada timu Laganica. Na zadatku Microblinka najbolji tim bio je EuroNeuro koji je ujedno osvojio i nagradu za najbolju prezentaciju. Drugu nagradu dobio je tim 2 men 1 shell, a treće mjesto osvojio je Analysis Paralysis. Uz certifikate, svi pobjednički timovi nagrađivani su novčanim iznosima za koje se vrijedilo potruditi.

Budući da je Mozgalo slavilo svoju petu godinu, nakon završnice organiziran je rođendanski party u Bikers Beer Factoryu za sve sudionike i partnere projekta.

Ponosni smo što smo bili potpora i pomoć vrijednim studentima. Drago nam je da smo kroz radionice, konzultacije te stručni žiri doprinijeli usvajanju novih znanja i mogućnostima u rješavanju zadataka. Čestitamo svim sudionicima i pobjednicima ovogodišnjeg ‘Mozgalo’ natjecanja! Veselimo se budućoj suradnji.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close