Uspješno odrađena SPARK edukacija za tvrtku iz Madrida, Španjolska

Proteklog tjedna, naš CTO Petar Zečević, održao je još jednu uspješnu Apache Spark radionicu. Ovoga puta na poziv velike španjolske IT tvrtke Amadeus iz Madrida koja ima nekoliko tisuća zaposlenih i kotira na burzi. Radionica je održana za njihov Data Science odjel, ovoga puta u dvodnevnom formatu.

Polaznici su imali priliku upoznati Apache Spark - uzbudljivu tehnologiju koja se sve više nameće kao glavni sustav za obradu velikih količina podataka. Dobili su pregled BigData izazova i nedostataka klasičnih rješenja, te vidjeli kako Spark elegantno rješava mnoge od tih izazova. Nakon kraćeg teorijskog uvoda, polaznici su imali priliku kroz praktičan rad učiti o Spark SQL-u, Spark Streaming-u i Spark Machine Learning-u.

Desetero polaznika smatra da će vrlo dobro moći iskoristiti naučeno u svakodnevnom radu, a posebno su pohvalili sveobuhvatnost znanja našeg big data stručnjaka. Vrijedno je spomenuti da je Petar koautor knjige Spark in Action. Posljednjih  godina intenzivno se bavi Apache Sparkom i nastoji popularizirati njegovu primjenu u Hrvatskoj, ali i šire. Bio  je govornik na više međunarodnih big data konferencija te vodi Apache Spark radionice.

Spark Empowerment Workshop dio je stalne edukacijske ponude SV Group. Radionica je prilagodljiva početnicima kao i naprednijim korisnicima. Isto tako, njezino se trajanje prilagođava potrebama klijenta. Može trajati nekoliko sati, cijeli dan ili više dana. Ako imate pitanja, slobodno nam se javite!

 

<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close