SV Group Rješenja Upravljanje poslovnim procesima

Upravljanje poslovnim procesima

Učinkoviti poslovni procesi omogućavaju tvrtki konkurentnost i adaptivnost. Učinkovitost procesa postiže se sustavnim upravljanjem, nadzorom i optimizacijom procesa .

SV Group nudi usluge i informatičko BPM rješenje kojim osmišljeni poslovni model procesa oživljava u IT sustavu tvrtke čime se podiže nivo standardizacije i automatizacije poslovanja uz istodobno smanjenje operativnih troškova.

Poslovni procesi su temelj poslovanja svake uspješne tvrtke. Poslovni procesi se sastoje od niza aktivnosti i događaja. Postoji stalna potreba za ponavljanjem, izmjenom i unapređenjem tih istih aktivnosti. U klasičnom sustavu upravljanja poslovnim procesima određena aktivnost je najčešće praćena mnoštvom papirologije, ponekad nejasne i suvišne komunikacije među korisnicima i grupama korisnika, a sve uz pozamašan utrošak vremena. Svaka modifikacija ili poboljšanje aktivnosti iziskuje izmjene poslovnog procesa i poslovnih pravila na više područja, što dovodi do veće mogućnosti pogreške, više nivoa revizije i na kraju više utrošenog vremena čime se umanjuje efikasnost tvrtke. Informatička podrška upravljanju poslovnim procesima najčešće je word i excel a implementacija poslovnih aktivnosti razbijena je u više informatičkih rješenja bez međusobne integracije i jasne vidljivosti end-to-end procesa.

Rješenje za kvalitetnu informatičku podršku poslovnim procesima dolazi u obliku Business Process Management (BPM) platforme koja postaje centralno mjesto za osmišljavanje, kreiranje, implementiranje, izvršavanje i nadziranje poslovnih procesa. Informatičko BPM rješenje na jednom mjestu nudi svu IT podršku potrebnu za kvalitetno i efikasno upravljanje poslovnim procesima i integraciju postojećih aplikacija.

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt