SV Group i IBM sponzori SQL Adria-e u Šibeniku

Share This Post...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

U Šibeniku od 4. do 6. listopada 2021. održan je još jedan seminar udruge SQL Adria.  Neprofitna organizacija SQL Adria osnovana je još 1994. godine. Okuplja  korisnike relacijskih baza podataka iz Hrvatske i Slovenije. Iste je godine postala regionalna korisnička skupina IDUG-a (The International Db2 Users Group). SQL Adria organizira seminare do 5 puta godišnje na lokacijama u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Seminar u Šibeniku je okupio 50-ak sudionika. To su mahom stručnjaci za baze podataka, osobito IBM Db2 bazu, programeri i data arhitekti.

U suradnji s IBM-om,  sponzorirali smo SQL Adria seminar u Šibeniku i time dobili priliku predstaviti sudionicima našu tvrtku i IBM alate korisne za njihov rad – IBM Cloud Object Storage,  IBM Cloud Pak for Data i IBM Db2.  Posebno nas je razveselilo članstvo u Udruzi na godinu dana koje je uključeno u spoznorstvo. S obzirom da seminari imaju kvalitetne, stručne predavače, održavaju se u opuštenoj poslovnoj atmosferi i omogućuju razmjenu ideja i iskustava s kolegama iz struke, novo članstvo ćemo iskoristiti da bismo dodatno educirali naše zaposlenike.

Bila je ovo odlična prilika za povezivanje i razmjenu znanja s kolegama i korisnicima.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Consent(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

More To Explore

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch