SV Group i IBM podržali JavaCRO’21

U organizaciji HUJAK i HrOUG-a, a uz podršku IBM-a, sponzorirali smo još jedan JavaCRO. 9. po redu međunarodna konferencija  - JavaCro'21, održana je od 10. do 12. listopada 2021. u otočnom hotelu Istra na otoku sv. Andrije (Crveni otok) u blizini Rovinja. Radi se o jednom od najboljih turističkih odredišta u Hrvatskoj.

Ove godine, planirano je okupiti više od 300 posjetitelja. Svi sudionici imali su priliku educirati se na 50 sesija. Zbog situacije s COVID-19, neki su dijelovi konferencije održani online. No s obzirom na to da tradicionalno organizatori i sudionici JavaCRO-a preferiraju osobnu razmjenu znanja i iskustava, on-site sudionici su poštivali sve epidemiološke mjere.

Uz podršku IBM-a, mi smo također dobili priliku predstaviti sudionicima našu tvrtku i IBM alate korisne za njihov rad – u prvom redu IBM WebSphere Hybrid Edition i IBM Cloud Pak for Automation.  JavaCRO okuplja kvalitetne, stručne domaće i međunarodne predavače, a njihove su prezentacije održane u opuštenoj poslovnoj atmosferi omogućujući razmjenu ideja i iskustava s kolegama iz struke.

Možemo slobodno reći, ovo je bio još jedna izvrsna prilika za umrežavanje i povezivanje s potencijalnim i starim IBM korisnicima.


SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close