Code with Me izašao u javnost

jetbrains, code with me

Nakon što je JetBrains tim primio puno pozitivnih i konstruktivnih povratnih informacija od ranih usvojitelja,  Code with Me, vrhunski alat za programiranje u paru i zajedničko kodiranje na daljinu, postaje javan! Sretni smo saznati kako je Code With Me pomogao timovima u izazovnom prelasku na rad na daljinu tijekom pandemije.

⭐ Najnovije verzije IntelliJ IDEA (Community i Ultimate), WebStorm, PyCharm (Community i Professional), PhpStorm, CLion, GoLand i RubyMine imaju integrirani Code With Me i spremni za upotrebu!  

Da bi korisnicima omogućili besprijekoran pristup funkciji Code With Me, alat je uključen u većinu IDE-a temeljienih na IntelliJ-u.

Za AppCode, Code With Me dostupan je kao plugin koji možete preuzeti s Marketplacea.

Dostupne su tri vrste pretplata:  Community Plan, Premium Plan i Enterprise Plan. U nastavku saznajte više o cijenama i posebnim ponudama.

Ovladajte suradnjom

Code With Me povezuje timove, koji rade na daljinu, u suradničkom okruženju bogatom značajkama. Pomaže u povećanju produktivnosti, bez obzira gdje se članovi tima nalaze. Osnovne IDE značajke, poput pametnog uvida u kôd, navigacije i testiranja jedinica na daljinu, dostupne su sudionicima tijekom zajedničkih sesija. Timovi mogu istodobno uređivati ​​kôd, otklanjati pogreške, pratiti promjene kroz pregled razlika (diff preview) i međusobno se pratiti na zajedničkom projektu. Ugrađeni audio, video pozivi i chat poruke pomoći će programerima da raspravljaju o pitanjima, podijele svoje znanje i učinkovitije surađuju.

 Code With Me omogućite brzo: odredite gostima dopuštenja i podijelite im poveznicu. Ne trebaju čak ni instalirati vlastiti JetBrains IDE – nego samo vašu pozivnicu s poveznicom da se pridruže vašoj sesiji.

Code With Me ima razne sigurnosne postavke koje omogućuju hostu da kontrolira razinu pristupa projektnim podacima. Nitko se ne može pridružiti zajedničkoj sesiji bez odobrenja domaćina. Code With Me komunicira putem distribuiranog protokola otvorenog koda koji je kreirao JetBrains i koristi TLS 1.3 za end-to-end enkripciju.

Za tvrtke koje ne žele da njihov promet ide izvan mreže njihove organizacije, Code With Me ima on-premises verziju. Suradnička usluga može se instalirati i sigurno pokretati na privatnoj mreži. Jeste li zainteresirani probati Code With Me on-premises? Ovdje saznajte više o tome kako započeti 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

Pogledajte ovaj videozapis da biste vidjeli osnovne Code With Me značajke na djelu:

code with me, video

Cijene i raspoloživost

Javnim izdanjem Code With Me uvodi tri vrste licenci. Napominjemo, pretplatu treba imati samo host, dok gosti ne trebaju licencu za pridruživanje zajedničkoj sesiji.

Pogledajmo prednosti svakog plana:

  1. Community Plan je besplatan i pruža vam izvrsnu mogućnost za stjecanje iskustva zajedničkog kodiranja i testiranje brojnih funkcionalnosti kojima je bogat Code With Me. Kroz ovaj plan možete stvoriti neograničen broj 30-minutnih sesija i pozvati do 3 gosta u svoj IDE. Trebate više vremena? Samo kreirate novu sesiju i podijelite novu vezu sa svojim kolegama. Ili razmislite o nadogradnji na Premium plan!
  2. Premium Plan savršeno funkcionira za veće timove i one kojima je potrebno više vremena i prostora za suradnju. S pretplatom Premium možete također stvoriti neograničen broj dijeljenih sesija, ali nećete imati ograničenja po sesiji. Također, omogućuje vam pozivanje do 50 gostiju. Ova pretplata dostupna je s godišnjim i mjesečnim ciklusu naplate. Premium plan kreće se od 5,00 USD mjesečno. 
Posebna ponuda: S obzirom na svakodnevnu potrebu za suradničkim alatima za razvoj na daljinu i programiranje u paru, ovi korisnici imaju besplatan pristup pretplati na Code With Me Premium:  
  1. Enterprise Plan odgovara tvrtkama i pojedincima koji traže dodatnu sigurnost. Ovom pretplatom tvrtke dobivaju ekskluzivan pristup on-premises rješenju Code With Me. Enterprise korisnici mogu primiti do 100 gostiju i istodobno izvoditi suradničke sesije prema broju aktivnih licenci. Pretplata je dostupna počevši od 10 licenci, a godišnja korisnička licenca košta 400,00 USD. Da biste vidjeli sve funkcionalnosti na djelu, možete zatražiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

PROBAJTE BESPLATNO SADA

Što je sljedeće?

Javno izdanje ključna je prekretnica za cijeli tim koji stoji iza Code With Me, iako su tu još ambiciozniji planovi. Evo što slijedi:

  • Proširiti pristup i grupirati Code with Me u AppCode
  • Pružiti podršku za Rider i DataGrip IDE-ove
  • Učiniti Code With Me kompatibilnim s Android studijem. Ako imate neke posebne funkcije za to na umu, recite nam!
  • Dodati podršku za IntelliJ IDEA EDU i PyCharm EDU
  • Dodati Remote Development, rješenje koje omogućuje pokretanje okruženja za razvoj na daljinu s mnoštvom značajki na udaljenom poslužitelju. Ovaj pristup izbjegava imati izvorni kod na prijenosnom računalu programera i pokreće IDE izračunavanja na poslužiteljima s neograničenom konjskom snagom.

<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close