Korištenje Mavena u IntelliJ IDEA

maven, intellij; jetbrains, svgroup

U veljači je održan webinar koji bi mogao biti zanimljiv i koristan za pogledati svima vama korisnicima i fanovima IntelliJ IDEA. Na webinaru je Java Champion i Java User Group Leader Chandra Guntur demonstrirao rad s Mavenom u IntelliJ IDEA. Obrađivao je više tema poput stvaranja i otvaranja Maven projekta, istraživanja Maven alatne trake, dijagrama ovisnosti i još mnogo toga.

IntelliJ IDEA je fleksibilan i obožavan IDE među programerima koji koriste JVM jezike. Alati za izradu su okosnica svake aplikacije. IntelliJ IDEA omogućuje visok stupanj integracije s Apache Mavenom. Mogućnosti koje proizlaze iz toga prilično su moćne i povećavaju produktivnost. Ovo je praktični demo Maven značajki dostupnih u IntelliJ IDEA koji pojašnjava kako ih koristiti za postizanje najboljih rezultata.

Teme obuhvaćene webinarom: Izrada i otvaranje Maven projekta, prikaz strukturnog prikaza POM-a, Maven alatne trake, navigacija do izvornog POM-a s alatne trake, izvori za preuzimanje i Javadoc. Također obuhvaća prilagodbu Maven instalacije, postavki i spremišta. Možete vidjeti kako pokretati životne cikluse, stvarati, prilagođavati i dijeliti konfiguracije pokretanja. Također obuhvaća prikaz dijagrama ovisnosti i upotrebe terminala.

O predavaču:

Chandra Guntur je tehnolog u industriji financijskih usluga od 2003. godine, a programira u Javi od 1998. godine.

Chandra je izabran za Java Championa 2019. godine. Voditelj je Java User Groupe (JUG) i pomaže u vođenju jedne od najvećih Java korisničkih grupa, NYJavaSIG i osnivač-vođa Garden State JUG-a.

Chandra provodi kôd radionice i Code Katas o osnovnim Java značajkama. Čest je govornik na Java korisničkim skupinama i tehnološkim konferencijama, uključujući Oracle CodeOne, Oracle Code NY, QCon New York, Devnexus, DawsCon i GIDS India.

Chandra je diplomirao tehnologiju, elektrotehniku ​​i elektroničko inženjerstvo na Sveučilištu Sri Venkateswara.

Pogledajte snimku ovog praktičnog demo prikaza Maven značajki dostupnih u IntelliJ IDEA i kako ih koristiti za postizanje najboljih rezultata!

aven, intellij; jetbrains, svgroup Developer Ecosystem Survey 2021  - Sudjelujte u JetBrainsovoj petoj godišnjoj istraživačkoj studiji i pomozite da se prikupe uvidi o trenutnim tehnološkim trendovima. Također možete osvojiti nagradu i dobiti personaliziranu infografiku koja vam omogućuje usporedbu s drugim programerima.


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close