Predstavljamo JetBrains Academy – naučite programirati

jetbrains, academy, for, orgaizations

Otkako je JetBrains Academy predstavljen u veljači 2019., više od 330.000 strastvenih studenata proučavalo je Javu, Python i druge programske jezike u ovom okruženju za učenje, temeljenom na projektima, i integriranom s JetBrains IDE-ima. Za pojedince, tj. individalnu upotrebu, dostupan je i probni period do 2 mjeseca, počevši od 7-dnevnog besplatnog plana.

Nastavno na to, tijekom ljeta, napravljen je još jedan veliki korak. Stoga, sada možete upoznati i JetBrains Academy for Organizations. Osmišljen je kako bi tvrtkama i obrazovnim institucijama omogućio jednostavan način da svojim zaposlenicima, kontraktorima, pripravnicima ili studentima osiguraju pristup JetBrains Academyju. Nudi sve značajke dostupne pojedincima, kao i dodatnu funkcionalnost koja omogućuje organizacijama upravljanje procesom učenja svojih članova. JetBrains Academy for Organizations dolazi s godišnjim planom pretplate koji osigurava neograničen godišnji pristup JetBrains akademiji za članove organizacije po kataloškoj cijeni od 399,00 € po korisniku.

Doznajte više

Evo odgovora na najčešće postavljana pitanja u vezi pretplate na JetBrains Academy for Organizations:

 Nudite li mjesečne pretplate na JetBrains Academy for Organizations?

Ne, organizacijama su dostupne samo godišnje pretplate.

Postoji li minimalni broj korisnika za ovaj plan pretplate?

Da, organizacije mogu kupiti minimalno tri pretplate.

Kako organizacije mogu upravljati svojim pretplatama na JetBrains Academy?

JetBrains omogućuje besplatan pristup JetBrains Academyju jednom korisniku koji upravlja pretplatom svoje organizacije. Molimo kliknite ovdje za više detalja.

Gdje mogu ostaviti svoja pitanja ili povratne informacije?

Molimo kontaktirajte nas u vezi s bilo kakvim pitanjima o cijenama ili kupnji koja imate. Ako želite surađivati ​​s nama, pošaljite nam e-mail i možemo razgovarati o mogućnostima. Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja o proizvodu, javite nam.

Počni s učenjem

jetbrains, academy, certificate

Hvala na izdvojenom vremenu za čitanje i sretno učenje!


<

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close