SV Group Rješenja SV Group aplikacije

SV Group aplikacije

Call Centar

Call Centar je Web aplikacija osmišljena kako bi olakšala rad agenata (operatera) u HelpDesku (pozivnom centru), pospješila njihovu komunikaciju sa operaterima-savjetnicima (stručnim osobama koje su ovlaštene rješavati pozive) te učinila cijeli postupak ugodnijim iskustvom i za pozivatelje i zaposlenike u HelpDesku.
Saznaj Više

Evidencija radnog vremena

Aplikacija Evidencija Radnog Vremena (ERV) omogućuje vođenje evidencije o radnicima i njihovom radnom vremenu sukladno zakonu.
Saznaj Više

Hrvatski informacijski sustav za granicu – NBMIS

Osnovni zadatak NBMIS projekta/aplikacije je granična kontrola ulaska i izlaska vozila, putnika i predmeta i priprema hrvatske granične policije za rad u Schengenskim uvjetima.
Saznaj Više

Nova hrvatska osobna iskaznica

U skladu sa međunarodnim standardima za izradu osobnih i putnih dokumenata, Sabor RH donio je “Zakon o osobnoj iskaznici”, 23. siječnja 2002. godine, kojim se propisuje sadržaj i oblik nove osobne iskaznice.
Saznaj Više

Statističko praćenje posjećenosti web site-a

SV Group Application Access Analyst (S3A) je softverski alat (aplikacijsko rješenje) za statističko pračenje posjeta web site-u.
Saznaj Više

TaskQP Manager

TaskQP Manager je inovativno rješenje koje procesno-orijentiranim tvrtkama omogućava upravljanje velikim brojem zadataka na način koji će garantirati dovršetak svakog pojedinog zadatka unutar unaprijed određenog vremenskog perioda.
Saznaj Više

Uredsko poslovanje

Aplikacijsko rješenje “Uredsko poslovanje” je Web orijentirano programsko rješenje temeljeno na Java tehnologiji i DB2 relacijskoj bazi podataka i Web aplikacijskom serveru (WebSphere Application Server ili WebSphere Portal, MQ Series, IBM Tivoli Access Manager for e-busines, DB2 UDB, IBM Tivoli Storage Manager).
Saznaj Više

Životno osiguranje

Aplikacija za životno osiguranje omogućava korisniku rad u informatičkoj okolini na poslovima evidentiranja i obrade ugovora/ponuda za životno osiguranje, bolesničko osiguranje, osiguranje od nezgode i osiguranje imovine.
Saznaj Više

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close