SV Group Rješenja SV Group aplikacije Statističko praćenje posjećenosti web site-a

Statističko praćenje posjećenosti web site-a

SV Group Application Access Analyst (S3A) je softverski alat (aplikacijsko rješenje) za statističko pračenje posjeta web site-u.

Primarno je razvijeno za IBM WebSphere Portal, ali rješenje može biti korišteno za bilo koji web portal i bilo koji tip izvješća.

Na temelju obrade logova portala generira se baza podataka iz koje se po željenim vremenskim intervalima mogu generirati odgovarajuća izvješća. Statistike se konačno prikazuju u grafičkom obliku pogodnom za daljnju analizu.

Pregledan prikaz prikupljenih statistika uključuje:

  • Dnevno izvješće
  • Mjesečno izvješće
  • Rang liste stranica
  • Grupirana izvješća prema definiranim kriterijima
  • Management izvješća

Kroz izvješća je moguće pratiti statistike o broju posjetitelja cijelog web portala,  te pojedinih stranica, broju učitavanja pojedinih stranica, skinutih dokumenata, vremensko trajanje posjeta, dnevna razdioba posjeta, te geografska razdioba posjetitelja.

Primjeri grafičkog prikaza nekih od statistika S3A (management izvješće)

Kroz navedena izvješća može se pratiti posjećenost cijelog web portala kao i pojedinih stranica te se time dobivaju vrijedni podaci o interesima posjetitelja. Tako je, primjerice, u slučaju reklamnih kampanja moguće uočiti trend posjeta posjetitelja te time ocijeniti uspješnost kampanje, odnosno mogu se izvršiti korektivne akcije.

S3A uključuje i web sučelje kojem se može pristupiti putem interneta, a sadrži grafičke i numeričke prikaze relevantnih statistika. Primjer mjesečnog izvještaja možete vidjeti ovdje.

Pomoću S3A je moguće i jednostavno praćenje  statistika za više web portala. Statistike specifične za portal se mogu specificirati konfiguracijskim skriptama. Web sučelje S3A pri tome služi kao centralni repozitorij za grupiranje i pohranjivanje svih izvještaja. Web sučelje tako agregira dnevne, mjesečne i management izvještaje.

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close