SV Group Rješenja Upravljanje poslovnim procesima

Upravljanje poslovnim procesima

Učinkoviti poslovni procesi omogućavaju tvrtki konkurentnost i adaptivnost. Učinkovitost procesa postiže se sustavnim upravljanjem, nadzorom i optimizacijom procesa .

SV Group nudi usluge i informatičko BPM rješenje kojim osmišljeni poslovni model procesa oživljava u IT sustavu tvrtke čime se podiže nivo standardizacije i automatizacije poslovanja uz istodobno smanjenje operativnih troškova.

Poslovni procesi su temelj poslovanja svake uspješne tvrtke. Poslovni procesi se sastoje od niza aktivnosti i događaja. Postoji stalna potreba za ponavljanjem, izmjenom i unapređenjem tih istih aktivnosti. U klasičnom sustavu upravljanja poslovnim procesima određena aktivnost je najčešće praćena mnoštvom papirologije, ponekad nejasne i suvišne komunikacije među korisnicima i grupama korisnika, a sve uz pozamašan utrošak vremena. Svaka modifikacija ili poboljšanje aktivnosti iziskuje izmjene poslovnog procesa i poslovnih pravila na više područja, što dovodi do veće mogućnosti pogreške, više nivoa revizije i na kraju više utrošenog vremena čime se umanjuje efikasnost tvrtke. Informatička podrška upravljanju poslovnim procesima najčešće je word i excel a implementacija poslovnih aktivnosti razbijena je u više informatičkih rješenja bez međusobne integracije i jasne vidljivosti end-to-end procesa.

Rješenje za kvalitetnu informatičku podršku poslovnim procesima dolazi u obliku Business Process Management (BPM) platforme koja postaje centralno mjesto za osmišljavanje, kreiranje, implementiranje, izvršavanje i nadziranje poslovnih procesa. Informatičko BPM rješenje na jednom mjestu nudi svu IT podršku potrebnu za kvalitetno i efikasno upravljanje poslovnim procesima i integraciju postojećih aplikacija.

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close