SV Group Usluge Primjena SAS alata u bankama

Primjena SAS alata u bankama

SV Group d.o.o certificirani stručnjaci u suradnji s poslovnim i informatičkim odjelima u Bankama uspješno primjenjuju SAS alate u informacijskim sustavima tih Banka. Pružamo usluge SAS programiranja, razvoja ETL modula, provjere kvalitete podataka, testiranja modula i usklađivanja zahtjeva s korisnikom.

Naše reference:

 • U sklopu izrade izvještaja za HNB izrađujemo SAS ETL module za kreiranje makroekonomske monetarne statistike Banke i analizu financijskog stanja Banke. Kompleksnost izvještavanja uvjetuje suradnju s raznim poslovnim odijelima Banke i informatikom. Kreirane izvještaje Banka je dužna ispostaviti HNB-u u određenim zakonskim rokovima. Osim navedenog razvoja novih SAS ETL modula, razvijamo i optimiziramo postojeće SAS module. Svi moduli moraju biti usklađeni s Basel II propisima i Zakonom o kreditnim institucijama.
 • U sklopu prilagodbe BASEL II propisima, sudjelovali smo u Credit Scoring projektu. Kreirali smo ETL (extract, transform, load) module u SAS DI Studiu pomoću kojih smo skupili podatke iz različitih aplikacija u jedinstveni repozitorij podataka (DDS – Detail Data Store). Osim toga, sudjelovali smo u specifikaciji i testiranju, te bili podrška korisnicima tokom korisničkog testiranja i daljnjeg razvoja i modifikacija proizvoda.
 • U sklopu velikog SAS projekta na području regije (Slovenija, BiH, Srbija, Rumunjska i Bugarska), sudjelujemo u implementaciji CRM rješenja. Naš posao se sastoji od SAS programiranja, razvoja ETL modula u DI Studiu, rada na DQ (provjera kvalitete podataka), testiranja modula i usklađivanja zahtjeva s korisnikom. Osnovne grupe aktivnosti su:
  • Filtriranje podataka iz izvora podataka,
  • Validacija i standardizacija podataka (Data Quality),
  • Transformacija podataka u predefiniranu formu (uz dodatni DQ ako je to potrebno),
  • Punjenje podataka u Data Mart,
  • Verifikacija napunjenih podataka.

SAS alat:

SAS Data Integration Studio (SAS DI Studio) – SAS DI studio je interaktivno razvojno okruženje za integraciju podataka; vizualni alat za razvoj, implementaciju i upravljanje procesima za integraciju podataka, neovisno o izvorima podataka, aplikacijama ili platformama.

SV Group njeguje dugoročan, stabilan poslovni odnos sa svojim korisnicima,
partnerima te cjelokupnom društvenom zajednicom.

kontakt

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close